نصب پارتیشن‌ های شیشه‌ ای شرایط استاندارد شامل ارتفاع استاندارد و زیر سازی خاصی دارد که باید رعایت شود تا از هرگونه خطر برای کاربران جلوگیری شود. در واقع، نصب پارتیشن‌ های شیشه‌ ای نیازمند ارتفاع استاندارد و زیرسازی مناسب است.

در این مقاله از وبسایت کاراگلس به بررسی موضوع ارتفاع استاندارد و زیرسازی مناسب برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای خواهیم پرداخت.

آشنایی با اصول پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای در اصل یک دیوار شفاف است که یک فضا را به بخش های جداگانه تقسیم می کند. این پارتیشن ها بسته به هدف مورد نظر می توانند ثابت یا متحرک باشند. پارتیشن های شیشه ای ثابت معمولاً به عنوان دیوارهای دائمی استفاده می شوند، در حالی که پارتیشن های متحرک به گونه ای طراحی می شوند که به راحتی جابجا شوند.

ارتفاع استاندارد و زیر سازی مناسب نصب پارتیشن شیشه ای

ارتفاع استاندارد برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای

اولین چیزی که هنگام نصب پارتیشن شیشه ای باید در نظر بگیرید ارتفاع آن است. ارتفاع استاندارد برای یک پارتیشن شیشه ای ۲.۱ متر است. اما باید توجه داشت که ارتفاع استاندارد برای نصب پارتیشن شیشه ای بسته به کاربرد ساختمان می تواند متفاوت باشد.
به عنوان مثال، اگر در حال نصب یک پارتیشن شیشه ای در یک فضای اداری هستید، ممکن است بخواهید برای اطمینان از حفظ حریم خصوصی و به حداقل رساندن آلودگی صوتی، ارتفاع بالاتری معادل ۲.۴ متر در نظر بگیرید. از سوی دیگر، اگر در حال نصب پارتیشن شیشه ای در خانه هستید، ارتفاع کمتر ۱.۸ متر ممکن است کافی باشد.
همچنین باید ارتفاع سقف اتاقی که پارتیشن شیشه ای در آن نصب می شود را در نظر بگیرید. پارتیشن شیشه ای خیلی بلند یا خیلی کوتاه می تواند جلوه بصری ناخوشایندی ایجاد کند.
به طور کلی پارتیشن های شیشه ای معمولا در ساختمان های تجاری (ارتفاع ۲.۴-۳ متر) و در ساختمان های مسکونی (۲.۱-۲.۴متر) نصب می شوند.

زیرسازی مناسب برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای

زیر سازی مناسب برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای نیز بسیار مهم است. در مورد زیرسازی یا سیستم پشتیبانی پارتیشن شیشه ای، باید طوری طراحی شود که وزن و فشار پانل های شیشه ای را تحمل کند. زیرساخت ممکن است از قاب های فلزی یا چوبی، کانال ها یا مسیرهایی تشکیل شده باشد که صفحات شیشه ای را در جای خود نگه می دارد. نوع و اندازه زیرسازی به اندازه و وزن پانل های شیشه ای و همچنین زیبایی و عملکرد مطلوب پارتیشن بستگی دارد.
بهتر است قبل از نصب پارتیشن شیشه‌ای، ساختار دیوار را بررسی کرده و تعیین کرد که آیا دیوار، مناسب برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای است یا خیر. در صورت نیاز، باید دیوار تقویت شود تا بتوان پارتیشن شیشه‌ ای را با اطمینان نصب کرد.
بسیار مهم است که با یک نصاب یا مهندس حرفه ای مشورت کنید تا مطمئن شوید که زیرسازی برای نصب خاص شما مناسب است.

نکته:

برای نصب پارتیشن شیشه ای، باید مطابق با جنس و متریال سقف محلِ نصب، اتصالات و پروفیل های مناسب را در نظر گرفت. برای سقف های کنافی و گچی، نیاز به سازه های تقویت کننده در محل اتصال پروفیل های پارتیشن به سقف است.

استفاده از متریال مناسب برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای

متریال استفاده شده برای پارتیشن شیشه‌ای نیز بسیار مهم است. برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای، بهتر است از متریال با کیفیتی استفاده شود تا خطر شکستن و صدمه دیدن پارتیشن کاهش یابد. در ضمن، متریال مورد استفاده باید با نوع فضا و استفاده آن سازگار باشد.
پارتیشن شیشه‌ای باید به گونه‌ای باشند که هرگونه خطر جانی، فیزیکی یا مالی برای کاربران ایجاد نشود. بهتر است شیشه سکوریت برای ساخت پارتیشن انتخاب کرد. چون این نوع شیشه تحت فرایند و عملیات حرارتی به شیشه های مقاوم تری (حدود ۵ برابر) تبدیل می شوند.
در صورت شیشه سکوریت دچار شکستگی شود، به تکه های کوچک فاقد لبه های تیز تبدیل خواهد شد. این نوع شیشه در برابر سرد و گرم شدن هوا، منبسط و منقبض نمی شود، پس خطر شکستگی آن در این شرایط در حد صفر است. جالب است بدانید که دمای بالاتر از ۷۰۰ درجه را تحمل می کند و این به معنی مقاوم بودن در برابر آتش سوزی است.

استفاده از روش مناسب برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای

روش نصب پارتیشن شیشه‌ ای نیز بسیار مهم است. بسته به نوع پارتیشن شیشه‌ ای و فضای مورد استفاده، روش‌ های مختلفی برای نصب پارتیشن شیشه‌ ای وجود دارد. در هر صورت، نصب باید مطابق با متریال و ساختار دیوار مناسب باشد و از بهترین یراق آلات استفاده شود.

جمع بندی
نصب پارتیشن شیشه‌ ای نیازمند دانش فنی و مهارت لازم برای تعیین ارتفاع و زیرسازی استاندارد است. برای این منظور می توانید از خدمات پیمانکاران مجرب و حرفه‌ ای کارا گلس بهره مند شوید.

خدمات

منوی اصلی