درب بدون فریم یا فریم لس، جزو زیباترین و خاص‌ترین درب‌های بدون چهار چوب به شمار می‌رود که این روزها توانسته مورد توجه زیادی قرار بگیرد. چهارچوب این نوع درب به‌ صورت توکار و مخفی اجرا می‌شود و به این صورت از نمای بیرونی، هیچ‌ اثری از چهارچوب، قابل‌ مشاهده نیست. درب‌های بدون فریم دارای ویژگی‌ها و خصوصیات ظاهری بی‌نظیری هستند و امکان بهره‌گیری از آن‌ها در تمام ساختمان‌های اداری، تجاری و مسکونی وجود دارد.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید انواع درب بدون فریم را دارید، پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مطلب از سایت کاراگلس همراه ما بمانید و به مطالبی که ذکر شده، توجه کافی داشته باشید تا حین خرید، با خیال راحت تصمیم‌گیری کنید.

انواع درب بدون فریم (فریم لس )

دقت داشته باشید درب‌های فریم لس، به طور معمول در طرح‌ها و مدل‌های مختلفی تولید می‌شوند. به همین خاطر هم در این بخش از مطلب سعی کرده‌ایم چند مورد از رایج‌ترین و بهترین موارد را به شما معرفی کنیم تا با شناخت دقیق‌تری خرید خود را انجام دهید.

درب فریم لس با روکش PVC

روکش‌های PVC، جزو پرکاربردترین روکش‌هاست و در صنعت ساختمان و  دکوراسیون به کار می‌روند. از این روکش اغلب اوقات برای تولید انواع درب فریم لس، بهره می‌گیرند. از آن جایی که درب‌های بدون فریم با روکش PVC به صورتضدآب هستند، شما می‌توانید از آن‌ها در محیط‌های مرطوب همچون سرویس بهداشتی و حمام هم استفاده کنید.

این درب‌ها از زیبایی منحصر‌به‌‌فردی برخوردار هستند و می‌توانند جذابیت خاصی را در فضا ایجاد کنند. نصب آسان، جنس مقاوم، جذابیت خارق‌ العاده و قیمت مقرون‌‌به‌‌صرفه نیز از سایر مزایای درب فریم لس با روکش پی‌وی‌سی هستند.

درب فریم لس با روکش طبیعی

درب بدون فریم با روکش طبیعی یا چوب، یکی دیگر از انواع این درب‌هایِ محبوب است که رنگ‌‌پذیری مطلوب و بافت خاصی دارد. همین ویژگی‌های به خصوص موجب شده درب فریم لس با روکش چوب طبیعی، در لیست درب‌های چوبی لوکس قرار بگیرد و فروش بالایی داشته باشد.

ناگفته نماند که اغلب این درب‌ها بعد از تولید، به رنگ‌‌آمیزی نیاز دارند تا در مقابل برخی عوامل خارجی آسیب‌زا مقاومت‌تر و زیباتر شوند. به‌ همین دلیل می‌توانید آن را در هر نوع رنگ و طرحی که خواستید، برای خود سفارش دهید.

درب فریم لس با روکش MDF خام

گاهی اوقات برخی افراد سخت‌پسند برای هماهنگی بیشتر بین دیوار‌های اطراف و درب، ترجیح می‌دهند سراغ درب‌های فریم لس با روکش MDF خام بروند. این نوع درب بدون فریم نیز مانند سایر مواردی که در قبل معرفی کردیم، مقاومت بالایی دارد و می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

بهترین زمان برای اجرای درب فریم لس

در صورتی که قصد دارید این درب مدرن را جایگزین درب‌های قدیمی ساختمان خود کنید، مناسب‌ترین زمان برای نصب درب فریم لس، هنگام نازک کاری ساختمان است. زیرا باید اول از همه ساب فریم را داخل دیوار قرار دهید و سپس فریم آلومینیومی را بر روی آن نصب کنید.

با انجام این کار می‌توانید از ترک خوردن دیوار در دراز مدت به علت باز و بسته شدن زیاد درب، جلوگیری کنید. اگر نازک‌کاری ساختمان‌تان به اتمام رسیده است، می‌توانید ابعاد درب را مقداری کوچک‌تر در نظر بگیرید. بعد از آن ابتدا ساب فریم و سپس frame را در جای خود نصب کنید تا به بهترین شکل ممکن اجرا شود.

قیمت درب فریم لس

توجه داشته باشید که قیمت درب‌‌های بدون فریم یا فریم لس، به موارد مختلفی مانند ضخامت پروفیل، ابعاد درب، جنس، روکش، محل تولید و مدل بستگی دارد. به همین علت هم نمی‌توان یک مبلغ مشخص و ثابت را ذکر کرد. شما می‌توانید جهت استعلام دقیق‌تر انواع درب‌های فریم لس، با ما در ارتباط باشید.

کلام آخر

پیش از این که اقدام به خرید درب بدون فریم (فریم لس) کنید، حتما از کارشناسان کارا گلس مشورت بگیرید تا بهترین انتخاب را داشته باشید و متناسب با خواسته‌تان هزینه کنید. 

خدمات

منوی اصلی